Yeni Üyelerimize Özel
%10 İndirim Kodunuz
<
%10 İNDİRİM
<
%10 İNDİRİM

Gümüş Çorap Tırnak Mantarı Tedavisine Yardımcı Oluyor

Gümüş Çorap Tırnak Mantarı Tedavisine Yardımcı Oluyor

Gümüş Çorap Tırnak Tedavisine Yardımı Nasıl Olur ?

 

Ayak sağlığını tehdit eden rahatsızlıklardan biri olan tırnak mantarı, bir sağlık problemi olmasının yanı sıra tırnakların kozmetik yapısını bozan bir sorun olarak son zamanlarda daha fazla öne çıkıyor.

Tırnağın şeklini ve görüntüsünü bozan tırnak mantarı, genelde tırnağın uç kısımlarında çatlama ve dökülme, tırnakta kalınlaşma, renk değişiklikleri gibi problemler ile baş gösteriyor. Tedavi edilmediği takdirde bulaşıcı olan ve ağrıya sebebiyet veren tırnaktaki mantar, kişilerin günlük hayatını olumsuz anlamda etkileyebiliyor.

Tırnak mantarı oluşumu; uzun süre ayakta kalma, tırnakta zedelenme, sürekli aynı ayakkabıların giyilmesi, ayak terlemesi, nemli ve ıslak ortamlarda bulunmak, hijyenik olmayan şartlarda yapılan manikür ve pedikür işlemleri, bağışıklık sisteminin zayıf olması, ayaklara aşırı yüklenilmesi, diyabet hastalıkları, yanlış ayakkabı seçimi gibi nedenlere bağlı olarak son yıllarda hızla artıyor.

Tırnak mantarı oluşumunu önlemek için ayak yapısına uygun ve ayağı terletmeyen ayakkabıların seçilmesi, ayakların her zaman kuru tutulması, ıslak mekanlarda çıplak ayakla çok fazla kalmamaya dikkat etmek, başkalarına ait terlik vb. ürünleri kullanmamak, teri emen ve ayakların terlemesini önleyen yapıdaki çorapları tercih etmek gibi önlemler alabiliriz.

Tırnak mantarı tedavisi; doktor kontrolünde, ayak bakım sağlığı merkezlerinde, tırnak mantarı ilaçları ile yapılıyor ve mantar problemi tamamen giderilebiliyor. Bunun yanı sıra tedaviyi destekleyeci nitelikteki ürünler kullanarak tırnaktaki mantar problemi yaşamamak ya da en aza indirmek mümkün oluyor.

Gümüş ipliği teknolojisi ile üretilen Bonny Silver Gümüş Çorap, tırnak mantarı problemi yaşayan kişiler tarafından tedaviye destek amaçlı güvenle kullanılabiliyor. Saf gümüşten yapılan bu çoraplar herhangi kimyasal ve zararlı olabilecek nitelikte madde içermediği için alerjik bir etki oluşturmuyor.

Antibakteriyel özelliğe sahip Bonny Silver Gümüş Çorap ile ayak mantarı ve tırnak mantarı gibi kişileri ciddi anlamda rahatsız eden ayak sağlığı problemlerine zemin hazırlayan ayak terlemesi sorunu en aza iniyor

Etiketler: Gümüş Çorap Tırnak Tedavisine Yardımı Nasıl Olur ?
Şubat 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR