Yeni Üyelerimize Özel
%10 İndirim Kodunuz
<
%10 İNDİRİM
<
%10 İNDİRİM

Ayak Mantarına Ne İyi Gelir?

Ayak Mantarına Ne İyi Gelir?

Ayak Mantarına Ne İyi Gelir?

Vücudumuzun sahip olduğu tüm uzuvlar gibi ayaklar da çok büyük öneme sahiptir. Çünkü tüm vücudun ağırlığını çeker ve insana istediği yaşama olanağı sağlar. Ayaklar, gün boyunca bir insanın vücudunun tüm ağırlığını taşırlar. Bu bakımdan en çok yorulan ve ağrı çeken organların başında ayaklar gelmektedir. Zaman zaman tüm gün boyunca ayakkabı içinde kalmaktadır. Bu yüzdende hiçbir şekilde hava almadan karanlıkta kalmaktadır. Bu durum ise ayak sağlığı için oldukça önemli bir tehdit unsuru oluşturmaktadır.

 

 Ayaklar için en büyük tehlike oluşturan olumsuzlukların başında ise ayak mantarı gibi bazı sorunlar gelmektedir. Bu noktada ayak mantarı nedir sorusu karşımıza çıkmaktadır. Ayak mantarı, genellikle havasız kalan ayaklarda önce kaşıntı ve kızarıklıklarla kendisini gösteren bir sorundur. Oldukça bulaşıcı bir sağlık sorunudur. Ayak mantarı problemi olan insanlar, bun soruna nasıl çözüm bulacakları konusunda sürekli bir çözüm arayışı içinde olurlar.

 

 Ayak mantarına iyi gelen çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerin başında lavanta yağı gelmektedir. Lavanta yağı: Ayak mantarının neden olduğu koku ve kaşıntının önüne geçer. Düzenli olarak sorunlu bölgeye lavanta yağı sürmek bu sorunu çözecektir.

 

 Ayak mantarına iyi gelebilecek bir başka çözüm ise zeytinyağı ve limondur. Eşit miktarda zeytinyağı ile limon suyu karıştırılarak mantar bulunan bölgeye pamukla tatbik edilir. Ayak mantarından korunmanın en iyi çözümü ise mantar çorabı giymektir. Kaliteli olarak üretilen bu çoraplar ayakları mantarlara karşı koruyucu özellik barındırırlar.

 

 Mantar Çorabı Nedir?

 

 Bir mantar çorabı, patentli gümüş teknolojisi sayesinde mantarı önleyici niteliğe sahip bir çorap özelliği göstermektedir. Mantar çorabı kullanımı bu anlamda çok büyük önem taşır. Bu anlamda mantar çorabı sahip olduğu gümüş, bakır gibi bileşenler sayesinde ayak mantarını önler.

 

 Ayak sağlığının korunması adına kullanımları çok büyük önem taşımaktadır. Mantar çorabı mantar türlerinin yaşamasını azaltır. Bu bakımdan mantarın özellikle de engellenmesi bakımından mantar çorabı kullanımı fayda sağlar. Mantar çorabı kısaca ayakta mantar türlerinin oluşumunu engellemeye yönelik üretilmiş bir çorap türüdür.

 

 Mantar Çorabının Faydaları

 

 Ayak mantarı özellikle günümüzde ciddi sağlık sorunlarından biridir. Ayağın uzun süre ayakkabı içinde havasız kalması mantarı oluşturan en önemli etmenlerin başında gelir. Bu noktada ayak sağlığını korumak adına mantar çorabı kullanımı önem taşımaktadır.

 

 Mantar çorabının ayak sağlığı üzerine pek çok faydasının varlığı söz konusudur. Düzenli olarak mantar çorabı kullanımının en önemli faydalarından biri ayak kokularını gidermesidir. Ayakta oluşmuş olan ayak mantarlarını gidermek için mantar çorabı kullanımı büyük bir fayda sağlar.

 

 Ayak sağlığının korunmasında mantar çorabı kullanımı büyük öneme taşır. Böylece mantar sebebiyle ayakta oluşan kaşıntıların giderilmesinde etkilidir. Ayrıca ayakta egzama nedeniyle ortaya çıkan kaşıntı ve kızarıkları da giderici nitelik taşır.

 

 Parmaklı Mantar Çorabını Giymenin Faydaları

 

 Bileşeninde gümüşün yer aldığı parmaklı çorap sayesinde gümüşün parmak arasına temas etmesi sağlanır. Bu sayede parmak aralarında mantar oluşmasını önleyici bir etki yaratır. Parmaklı çorap ayak parmak aralarının temiz ve kuru kalmasında etkili olmaktadır. Bu sayede ayak mantarının oluşumunu engelleyici yönde büyük bir etki yaratmaktadır.

 

 Ayak sağlığının korunması adına özel üretilmiş lastiği sahip parmaklı çorap ayağınızı sıkmaz. Böylece kan dolaşımını engelleyici bir nitelik barındırmaz. Ürünün tamamında gümüş örgü bulunmaktadır. Bu sayede parmaklı çorap kullanımı kan dolaşımını düzenleyici bir etki yaratır. Düzenli olarak parmaklı çorap kullanımı ayaktaki yaraların enfeksiyon kapmadan hızla iyileşmesini sağlar.

 

 Mantar Çorabının Sahip Olduğu Özellikler Kalıcı Mıdır?

 

 Gümüş bileşenlerden oluşan ve parmaklı çorap çeşitleri de bulunan çorapların özellikleri kalıcıdır. Sahip olduğu dikişsiz özelliği sayesinde giyilen parmaklı çorap ayağı tahriş etmez. Mevcut durumdaki tüm özellikler ürünün ömrü boyunca kalıcı bir nitelik barındırır. Parmaklı çorap ve benzeri diğer modeller, yıkama ile sahip oldukları özelliğini kaybetmez.

 

 Kaliteli parmaklı çorap ve tüm mantar çorabı ürünlerinde polyamid, naylon gibi sağlıksız iplik kombinasyonları kullanılmamıştır. Tüm parmaklı çorap ve diğer modelleri, doğal iplik karışımlarıyla üretilmişlerdir. Bu ürünlerin sahip oldukları ürün komposizyonu: %7 Likra, %13 Saf Gümüş ipliği ve %80 Modal.

 

 Gümüş Çorap Ayak Sağlığına Etkisini Nasıl Gösterir?

 

 Ayaklar bütün bir gün boyunca vücudu taşır. Bu sebeple çok fazla yıpranma payına sahiptir. Sürekli olarak basınca maruz kalan uzvumuzdur. Ayakkabı içinde gün boyunca kapalı ve havasız halde kalır. Bundan dolayı ayaklarda oluşan aşırı ter dışarıya atılamadan ayak derisinde birikir. Bu durum çok kötü bir ayak kokusunun oluşumuna neden olur. Kaliteli bir gümüş çorap kullanımı ayak kokusunu giderir. Bu noktada kokunun giderilmesini sağlayan tek unsur çorap değildir.

 

 Ayak kokusunun giderilmesinde gümüş çorap içeriğindeki bileşimi oluşturan gümüştür. Gümüş, ayak kokusuna sebep olan kötü bakterilerin en büyük düşmanıdır. Bu bakımdan gümüş çorap zararlı bakterileri yok edici bir özellik taşımaktadır. Bu sayede bakteriler, kötü koku kaynağı kimyasalları üretemez hale gelir. Böylece gümüş çorap kötü koku kaynağını yok etmiş olur.

 

 Gümüş Çorap Giymek Ayak Terlemesini Engeller Mi?

 

 Gümüş çorap giymek ayak terlemesinin engellemez. Gümüş çorap giyilirken de ayak yine terlemeye devam eder. Çünkü ayak terlemesi ayak sağlığı için oldukça faydalı bir unsurdur. Fakat terin sebep olduğu bakteriler gümüş çorap giyildiği sürece üremez. Bu sayede de ayak kokusu engellenmiş olur.

 

 Bonnysilver Mantar Çoraplarının Diğer Ürünlerden Farkı Nedir?

 

 Bonnysilver mantar çorabı ürünleri sektöründe köklü bir firma olarak faaliyet göstermektedir. Bu anlamda mantar çorabı ürünlerinin hiç birinde polyamid, naylon gibi sağlıksız iplik kullanılmaz. Bonnysilver gümüş çorap çeşitleri her gün, gün boyunca normal çorapmış gibi giyebilir niteliktedir. .

 

 Her gün düzenli olarak giyilen Bonnysilver gümüş çorap modelleri, ayak cildini kötü bakterilerden korur. Böylece ayak kokularının zaman içerisinde giderilmesini sağlar. Bonnysilver gümüş çorap seçenekleri mantar ve benzeri ayak sağlığı problemlerinden de önemli ölçüde korumaktadır. Diğer markalara göre Bonnysilver gümüş çorap ürünleri hem kaliteli hem de uzun ömürlüdür.

 

Etiketler: Ayak Mantarına Ne İyi Gelir ?
Şubat 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR