Yeni Üyelerimize Özel
%10 İndirim Kodunuz
<
%10 İNDİRİM
<
%10 İNDİRİM

Gümüş Çorap Nöropatik Ağrıları Azaltıyor

Gümüş Çorap Nöropatik Ağrıları Azaltıyor

Gümüş Çorap Nöropatik Ağrıları Nasıl Azaltır

 

Diyabet hastalarının en çok yakındığı problemlerin başında gelen nöropatik ağrı, hastalara acı vermenin yanı sıra uyku bozuklukları, depresyon, günlük aktivitelerde kısıtlılık gibi birçok sorunu beraberinde getirerek yaşam kalitesini düşürüyor.

Yüksek şekere bağlı olarak ortaya çıkan sinir hasarının sonucu olan nöropatik ağrı, daha çok ayak ve bacaklarda kendini gösteriyor. Buralardaki dokunma ve sıcaklık duyularını beyne ileten sinirlerin zarar görmesi nöropatik ağrıların başlamasına neden oluyor.

Diyabet hastası olan kişilerin aktivitelerinin kısıtlanarak hareketsiz kalmasına neden olan nöropatik ağrılar hareket azaldıkça daha çok kendini gösteriyor. Ayaklarda ve bacaklardaki uyuşukluk, karıncalanma hissi, yanma hissi, iğne batması hissi hastaların en yaygın şikayetlerinde başı çekiyor.

Ayak yaralanması ve enfeksiyonların daha fazla görüldüğü diyabet hastalarında ayak sağlığı ve ayak bakımı büyük önem taşıyor. Hastaların ayaklarını her gün düzenli olarak kontrol etmesi yara ya da enfeksiyon gözlemi açısından önemli.

Ayrıca ayakların yıkanması, kurulanması, ayak yapısına uygun olan ortopedik ayakkabıların tercih edilmesi, vücudu sıkan giysilerden uzak durulması, mümkün olduğunca hareket edilmesi nöropatik ağrı önlemede önemli rol oynuyor.

En çok ayaklarda görülen nöropatik ağrıların hafifletilmesinde ve tedavi sürecinde ayakları sıkmayacak, terletmeyecek ve rahat ettirecek nitelikte çorap giyilmesi hastaların günlük hayatını biraz daha kolaylaştırmaya yardımcı oluyor.

Diyabet hastalarının günlük hayatında rahatlıkla kullanabileceği Bonny Silver Gümüş Çorap, saf gümüş iplikten üretildiği için antibakteriyel ve antimikrobiyal özelliği sayesinde ayaklarda diyabete bağlı oluşabilecek yara ve enfeksiyonların önüne geçiyor.

Gümüş metalinin tedavi edici özelliği sayesinde ayaklarda oluşan yaralar ve enfeksiyonların mikrop kapmadan iyileşmesine destek oluyor.

Özel üretilen lastiği sayesinde diyabet hastalarının ayaklarınının sıkılmamasını sağlayan Bonny Silver Gümüş Çorap kan dolaşımını engellemiyor, ödem oluşumunun önüne geçiyor. Dikişsiz burun yapısı sayesinde ayakları tahriş etmeyerek mantar, egzama gibi cilt problemlerinin de önüne geçiyor.

Etiketler: Gümüş Çorap Nöropatik Ağrıları Azaltıyor
Şubat 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR