Yeni Üyelerimize Özel
%10 İndirim Kodunuz
<
%10 İNDİRİM
<
%10 İNDİRİM

Ayak Kokusu Sorunu İçin Gümüş Çorap

Ayak Kokusu Sorunu İçin Gümüş Çorap

Ayak Kokusu sorunu için Gümüş Çorap

 

Günlük hayatta en çok şikayet edilen sağlık problemlerinden biri olan ayak kokusu nedeniyle birçok kişi zor durumda kalıyor. Ayakların gün içinde terlemesi ve ayakkabı içinde elverişsiz bir şekilde kuruması ayak kokusu probleminin en temel nedeni olarak biliniyor. Ayak terlemesi bazı bakterilerin üremesi açısından uygun bir ortam oluşturduğu için ayaklardaki koku problemi ayakları terleyen kişilerde daha çok ortaya çıkıyor.

 

Ayak kokusu problemini ortadan kaldırmada ayak kokusuna neden olan bakterilerin üremesini engelleyecek adımları atmak büyük önem taşıyor. Ayak kokusu sorunu yaşamamak için ayakların hava almasını sağlayacak doğal malzemelerden üretilmiş, rahat giyilebilen ayakkabıların tercih edilmesi, aynı ayakkabının her gün giyilmemesi, teri emecek türden pamuklu çorapların giyilmesi gerekiyor. Bunların yanı sıra ayakkabı ayakların düzenli yıkanması, deodorantı kullanımı, ayaklardaki ölü derilerin düzenli olarak temizlenmesi, yedek çorap taşımak ve ayaklar terlediği zaman değiştirmek, mümkünse ayakkabı tabanlığını değiştirmek, ayakkabıları belli periyotlarda yıkamak ayak kokusu problemini önlemede etkili çözümler. Çorapsız ayakkabı giymekten uzak durulması ayak kokusu sorununu önlemede dikkat edilmesi gereken noktalardan biri. Çorapsız ayakkabı giyildiği takdirde ayaklar daha çok terliyor ve ter kokusu ayakkabının içinde kalıyor. Bu da hem ayakkabının hem de ayakların kokmasına neden oluyor. Çorapsız ayakkabı giymek yerine ayakları terletmeyen, nemli bırakmayacak özelliklerdeki çorapları tercih etmek hem kokuyu önleyecek hem de ayakların mantar vb. problemler ile karşılaşmasını engelleyecek.

Ayak kokusu şikayeti olanlar Bonny Silver Gümüş Çorap kullanarak ayak terlemesini ve ayak kokusu problemini giderebilir. Antibaktireyel ve antimikrobiyal özelliklere sahip gümüş çorap  gümüş ipliğinden ve doğal liflerden yapıldığı için bakteri -mantar oluşumunu en aza indiriyor. Bu da ayakların terlemesini ve kokmasını engelliyor. Termodinamik yapısı ile ayakları yazın serin kışın sıcak tutan gümüş çorap ter bezlerinin doğru orantılı çalışması sağladığı için vücudun ısı dengesini de düzenliyor.

 

Ayak Terletmeyen Çorap

 

Ayak terletmeyen ve bir çok ayak hastalığına iyi gelen bu çoraplar, gümüşün antibakteriyel ve antimikrobik bir maden olmasından esinlenilerek üretilmiştir. Gümüş çoraplar; %99 oranında saf gümüş ipliği ve % 20 oranında gümüşten üretilmektedir. Ter ve koku oluşturmamasının yanı sıra, yara iyileştirici etkiye sahip olan gümüş çoraplar, diyabet hastalığına bağlı ayak yaralarının da içerisinde bulunduğu çok geniş bir alanda kullanılabilmektedir.
Diyabet hastaları, ayağı terleyen ve üşüyenler, ayağında mantar, egzama ve ödem olanlar, ayak kokusu problemi yaşayanlar, yara tedavisi görenler, hamileler, asker ve sporcular, uzun seyahat yapanlar, gün boyu ayakta olanlar kısacası ayak terlemesi rahatsızlığı olan tüm hastalar ayak terletmeyen çorap kullanarak gün boyu daha rahat ve huzurlu olabilmektedir.

Etiketler: Ayak Kokusu Sorunu İçin Gümüş Çorap
Şubat 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR