Yeni Üyelerimize Özel
%10 İndirim Kodunuz
<
%10 İNDİRİM
<
%10 İNDİRİM

Gümüş Çorabın Faydaları

Gümüş Çorabın Faydaları

Gümüş Çorabın Faydaları nelerdir?

 

Günümüzde özellikle ağır iş şartları içerisinde sürekli ayakta durmak zorundayız ya da sürekli olarak bir koşuşturma içerisindeyiz. Her ne kadar kullanmış olduğumuz ayakkabılar rahat ve koku yapmayan özellikte olsalar dahi kullanacağımız çoraplar ayak kokusunu tetikleyen etkenlerden bir tanesidir.

Ayak kokusu hızla ortama yayılır ve yayıldığı anda maalesef önüne geçilemeyen rahatsız edici bir kokudur. Özellikle bu koku toplum içerisinde yayılmaya başladığında, sizin için pek de olumlu sonuçlar doğurmayabilir. Ayak kokusu sorunu yaşayan her insan mutlaka farklı yollar denemiştir. Olumlu sonuç alamayanların bir kısmı ise yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojik olarak bu durumu daha da imkansız hale getirmiş durumdadır.

Gümüş Çorap, ayak kokunuzu tamamıyla bastırabilecek bir yapıya sahiptir. Özellikle gümüş elementinin ağır elementlerden ayrıştırılarak iplik haline getirilen yapısı, insan tenine temas ettiği sürece herhangi bir tehdit oluşturmamaktadır. Aksine gümüş 1900’lü yıllarda sağlık alanında oldukça sık başvurulan bir elementtir.

Gümüş elementi saf yapısından dolayı içerisinde antibakteriyel ve mikrop engelleyici özelliği taşımaktadır. Bu sayede insan teninde hızlı sürede oluşan bakterileri yok ederek, insan tenini koruyabilmektedir.

Gümüş çorap saf gümüş ipliği kullanılarak yapılmaktadır. İçerisinde bulundurduğu antibakteriyel özellik sayesinde insan ayağında oluşan bakterileri oldukça hızlı bir şekilde yok etme potansiyeline sahiptir. Gümüş çorap kullanıldığı andan itibaren bir saat içerisinde, üreyen bakterilere karşı etkili bir rol oynar ve ayakta mantarlarını yok eder. Bu sayede ayaklarınız yeni bir bakteri ve mantar üretmediğinden dolayı, herhangi bir ayak kokması durumuyla karşı karşıya kalmazsınız.

Ayak kokusu derdinden kurtulma yolu olarak doktorların ilk tavsiyesi olan gümüş çorap, sadece antibakteriyel özelliği ile değil diyabet hastalarının ayak bakımlarında da bir numaralı koruyucu eşya olmuştur. Diyabetli hastaların kan şekerinde sürekli yükselme ve düşme yaşanması ayaklara olumsuz bir şekilde yansır. Vücudün bu hızlı şeker değişimine verdiği tepki ile diyabet hastasının ayağında enfeksiyonlar oluşturabilir. Enfeksiyonlar hastanın sinir dokularında zedelenme, uyuşma, hissizlik gibi sorunlara yol açabilir. Gümüş çorap yapısında bulundurmuş olduğu saf gümüş ipliği sayesinde diyabet hastalarının ayaklarını soğuk ve sıcaklara karşı korur. Ayakta oluşabilecek herhangi bir enfeksiyon durumuna karşı ise etkin bir koruma sağlar.

Etiketler: Gümüş Çorabın Faydaları
Şubat 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR